• 27
 • 28
 • 29

December

127221319
DaysHoursMinutesSeconds

Overnachting

Salland

Vanaf tweede kerstdag tot en met 29 december kunnen de spelers die deelnemen aan het toernooi in Salland overnachten. Elk jaar slapen er zo’n 500 volleyballers in de school. In één klaslokaal verblijven vaak twee teams. Wij proberen met de indeling rekening te houden met de voorkeuren van de teams, maar wij kunnen dit niet garanderen. De voorkeuren kunnen doorgeven worden via info@kerstvolleybal.nl of op het opgaveformulier.

Algemeen
Salland ligt gelegen aan Salland 4, 9405 GM en is een schoolgebouw van het Vincent van Gogh college in Assen. Elk jaar slapen er meer dan 520 deelnemers in Salland. Tijdens het Kerst Volleybal Toernooi kan je hier overnachten voor slechts €22,50 inclusief ontbijt.

Salland-spelerskaart
Bij binnenkomst op Salland wordt door de Salland crew kenbaar gemaakt wie in welk lokaal slaapt. Je maakt je kenbaar bij de Salland crew door middel van de Salland-spelerskaart. Houd deze Salland-spelerskaart ten alle tijden bij je, want zonder Salland-spelerskaart kom je Salland niet
binnen. Naast dat de Salland crew de sfeer beheert, kunnen zij jou of jullie ook wekken in de ochtend. Dit kan je bij de ingang aangeven.

Openingstijden
Salland is 24-uur per dag geopend en dat begint op 26 december 14:00 uur tot en met 29 december 22:00 uur. Teams die een lange reistijd moeten maken mogen tot 30 december 11:00 uur in Salland blijven. De Salland bar is elke dag open vanaf 18:00 tot 05:00 uur.

Eten
Het ontbijt op Salland is van 7:00 tot 10:30 uur. Naast ontbijt kan je ook ander eten bestellen bij de bar in Salland zoals pizza’s, pasta of andere snacks. Bestellen buiten de bar om, wordt niet op prijs gesteld.

Vervoer
Elk jaar rijden er bussen die teams vervoeren tussen Salland, de sporthallen en ‘t Café. Wil jij richting de sporthallen overdag of later op de avond naar ‘t Café? Geef dit dan aan bij het kantoor van de vervoer coördinatie. Dit kantoor is bij de ingang van Salland. Vervoer naar de stad is tegen een kleine vergoeding.

Vrijwilligers
De Ontbijt crew, Salland crew, Organisatie, Chauff eurs, Bar crew etc. zijn allemaal vrijwilligers. Behandel hen respectvol en vriendelijk zoals jij zelf ook behandeld zou willen worden.

Alcoholgrens: 18 jaar
Sinds 1 januari 2014 is het verboden aan jongeren onder de 18 jaar alcohol te verkopen. De organisatie van het KVT zal daarom ook dit jaar extra aandacht schenken aan de controle op de verkoop van alcohol in de Salland-bar. Op de Salland-spelerskaarten zal duidelijk de geboortedatum komen te staan. Er wordt alleen alcohol verkocht op vertoon van deze spelerskaart.

Huisregels:

 • Luister te allen tijde naar de aanwijzingen van de Salland crew of organisatie lid en volg deze naar behoren op.
 •  Het is verboden om drugs of andere verdovende middelen te gebruiken in Salland.
 • Het nuttigen van alcohol is niet toegestaan op de gangen en in de lokalen. Wanneer er toch alcohol in de lokalen aanwezig is kan dit door de organisatie in beslag worden genomen.
 • Roken kan gedaan worden op de toegewezen plekken. Eventuele aangerichte schade(s) in Salland kan worden verhaald op het desbetreff ende team of individu.
 • Bij diefstal/geweldpleging/vandalisme brengen wij de politie op de hoogte.
 • Aan het eind van het toernooi wordt van je verwacht dat je het lokaal weer netjes achter laat.
 • Er wordt jullie nadrukkelijk verzocht om niet aan de elektronica in de lokalen te zitten.
 • Het is niet toegestaan om de in lokalen gebruik te maken van zelf meegebrachte elektronica zoals radio’s en koffiezetapparaten.
 • Het doorschakelen van stekkerdozen in vanwege de brandveiligheid niet toegestaan.

Per team houdt de organisatie één persoon als aanspreekpunt. Deze persoon zorgt dat het team van de huisregels op de hoogte is en deze naleeft.

Mochten jij en/of je teamgenoten, één of meerdere van deze regels niet naleven, dan behoudt de organisatie zich het recht om jou en/of je team te verwijderen uit Salland. Bovendien wordt de borg van jouw team ingehouden en eventuele schade op jouw team verhaald.


Gastgezinnen

Gastgezinnen behoren tot de vele vrijwilligers die meehelpen aan het Kerst Volleybal Toernooi. Gastgezinnen besteden niet alleen maar tijd aan de spelers, maar stellen ook nog eens hun huis beschikbaar, zodat de spelers een plek hebben om te verblijven tijdens het toernooi. Dit is niet zo maar iets en we zijn daarom elk jaar weer erg blij als mensen weer gastgezin willen zijn.

De teams die in gastgezinnen komen zijn vooral buitenlandse teams. In de afgelopen jaren werden er teams uit Canada, Litouwen en België in gastgezinnen onder gebracht.
Het voordeel van een gastgezin is dat de speler een gezellige plaats heeft tijdens het toernooi. Voor buitenlandse teams geldt dat zij ook de Nederlandse cultuur leren kennen. Tevens leren zij de verschillende leden in een familie kennen. Zo zijn er al veel spelers en gastgezinnen die goede contacten hebben overgehouden aan het toernooi.
De volgende zaken zijn van belang als je in een gastgezin wilt verblijven:
– Elke speler dient zelf slaapspullen mee te nemen
– Overleg goed met je gastgezin aangaande de gedragsregels tijdens het toernooi

Als je gebruik wilt maken van een gastgezin is het van belang dat je dit tijdig meldt bij het organisatiecomité op info@kerstvolleybal.nl. Wij zullen dan proberen om gastgezinnen te regelen voor het team. Wanneer er te weinig gastgezinnen beschikbaar zijn zullen we Salland aanbieden als alternatief.