• 27
  • 28
  • 29

December

127221414
DaysHoursMinutesSeconds

Functies

Binnen het Kerst Volleybal Toernooi kun je diverse vrijwillige functies bekleden. Hieronder staan de verschillende functies. Bij ons kun je ook terecht voor een maatschappelijke stage!

Teller
Als teller houd je de punten van beide teams bij en zorg je ervoor dat de uitslag aan het einde van de wedstrijd bij de wedstrijdleiding komt.

Cash-crew
Je zorgt ervoor dat iedere bezoeker een entree-kaartje koopt en zorgt voor de controle van de bezoekers, spelers en andere vrijwiliggers.

Keukenpersoneel
Vind jij jezelf een chef in de dop en wil je ervaring opdoen met het koken voor grote groepen? Als keukenpersoneel zorg je er samen met een leuk, gezellig team voor dat er iedere dag een heerlijke maaltijd klaarstaat voor de vrijwilligers en spelers. 

Chauffeur
Ben jij in het bezit van Rijbewijs B, heb je al minimaal 3 jaar je rijbewijs en weet jij waar de flitspalen in Assen staan? Wordt dan bus-chauffeur tijdens het KVT. Je bent gedurende je shift non-stop in contact met de centrale en met andere chauffeurs om het vervoer van de spelers zo vlotjes mogelijk te laten lopen.

Wedstrijdleiding
Als wedstrijdleiding werk je samen met het wedstrijdsecretariaat en de AA in je sporthal. Je zorgt ervoor dat alle wedstrijduitslagen worden verwerkt op www.kvtlive.nl en verspreidt deze gedurende de dag meerdere keren in de sporthal. Je bent eigenlijk het extra paar ogen en oren op het moment dat het secretariaat niet aanwezig is in de sporthal.

Mediateam
Voor het mediateam zoeken we mensen die foto’s en films kunnen maken van het toernooi. Eigen materieel meenemen is noodzakelijk.

Masseur
Studeer je fysiotherapie of sportmasseur en wil je spelers weer op de been helpen? Geef je dan op als masseur.

Overige.. 
Denk je dat je met een andere functie dan bovenstaande een goede toevoeging kan zijn voor het toernooi? Geef dit dan aan ons door!